Powitanie olimpijczyków z Montealu / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1977)
Przedstawia oficjalne powitanie olimpijczyków z Montrealu w Czerwonej Sali Ratusza Głównego Miasta w Gdańsku, 1977 r.