Kościół N. P. Maryi, na wieży kościoła rosły krzaki [fot.] Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1945)
Przedstawia krzak rosnący na wieży Kościoła Mariackiego, obok krzaka kierownik robót Krajewski, 1950 r.