Medal Państwowy Teatr Wybrzeże 1946-1996. ([Mennica Warzawska], 1996)
Medal. Awers: przedstawia scenę spektaklu, u dołu napis: Państwowy Teatr Wybrzeże, u góry daty: 1946-1996. Rewers: po środku, w ramce napis w trzech wierszach: ...wieczna chwała/rzeczy przemijających./Taką jest sztuka teatru. U dołu kopia autografu Z. Hübnera.