[IV Plenum Zarządu Wojewódzkiego ZSMP] / fotografia E. Pawłowski. - Pawłowski, Eugeniusz (1939- ). (Krajowa Agencja Wydawnicza, 1979)
Przedstawia stół prezydialny Zarządu Wojewódzkiego ZSMP, luty 1979 r.