Opracowanie rzeczowe dokumentów w Bibliotece Uniwersyteckiej w Warszawie : wybrane problemy / Anna Stanis. - Stanis, Anna
Słowa kluczowe: Biblioteka Uniwersytecka w Warszawie, opracowanie rzeczowe, jhp KABA, LCSH, KBK, NUKAT, OPAC BUW.