Opracowanie rzeczowe dokumentów w Bibliotece Uniwersyteckiej w Warszawie : wybrane problemy - Stanis, Anna. (2014)
Słowa kluczowe: Biblioteka Uniwersytecka w Warszawie, opracowanie rzeczowe, jhp KABA, LCSH, KBK, NUKAT, OPAC BUW.
Tytuł nagłówkowy.
Bibligrafia na stronie 101-102.
Streszczenie angielskie.
Keywords: Analiza rzeczowa dokumentów -- Polska -- konferencje; KABA (język) -- konferencje; Katalogi biblioteczne online -- Polska -- konferencje