[Afisz. Incipit:] Scena Centrum Edukacji Teatralnej Dzieci i Młodzieży w Gdańsku ... Eugène Ionesco Krzesła ... ([wydawca nieznany], 1989)
Afisz informujący o przedstawieniu. Reżyseria: Ryszard Jaśniewicz.