[Sierpień 80'] : [pod budynkiem Rady Zakładowej] / fotografował Stanisław Składanowski. - Składanowski, Stanisław (1950- ). (1980)
Przedstawia stocznowców siedzących pod budynkiem Rady Zakładowej Stoczni Gdańskiej, nad nimi wisi przekreślona tablica z nazwą Rady, sierpień 1980 rok.