Ireneusz Iredyński - Głosy umarłych / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1986)
Program teatralny premiery, która miała miejsce 21.11.1986 r. na Scenie Kameralnej w Sopocie. Reżyseria i scenografia: Marcel Kochańczyk.