Testy rekrutacyjne sprawdź swoje predyspozycje i kompetencje zawodowe. (Infor PL SA, 2005)
Poszczególne testy można wykonywać w dowolnej kolejności, każdy z testów zawiera od 10 do 35 pozycji. Każdy test kończy się możliwością wygenerownia, zapisania raportu w formie pliku PDF i późniejszego wydrukowania.