Restaurant Flugplatz, Danzig-Langfuhr Inh[aber] Artur Boehlke Phot. W. Weyl. - Weyl, Walter (fotograf) (1923)
Przedstawia budynek z zewnątrz oraz wnętrze restauracji na lotnisku w Gdańsku-Zaspie, ok. 1925 r.