1 maja nasza myśl, praca i trud Polsce Ludowej - Mosiński, Marek (1936-1998).; Wydawnictwo Artystyczno-Graficzne RSW "Prasa". ([S.l.] : WAG, 1980)
Plakat propagandowy na 1 maja.
Data na podst. treści.
Keywords: Propaganda -- Polska -- 1970-2000 -- plakaty; Święto Pracy -- Polska -- 1945-1990 -- plakaty