Danzig St. Katharinenkirche mit Müllergewerkshaus. - Clara Bernthal (Gdańsk). (Danzig : Verlag Clara Bernthal, 1905)
Przedstawia Dom Cechu Młynarzy w Gdańsku, ok. 1915 r.
Data wg działalności wyd. i budowy poczt.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Gdańsk -- 1945-.; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- karty pocztowe