Dienst am Kunden / Dresdner Bank in Danzig ; [Photo. Bruno Blaschy]. - Blaschy, Bruno (s.n., 1928)
Publikacja reklamująca działalność Dresdner Bank filię w Gdańsku znajdującą się przed II w.ś. na Długim Targu 12/13.