Dienst am Kunden - Dresdner Bank. Filiale (Gdańsk).; Blaschy, Bruno ([Gdańsk : s.n., 1928)
Publikacja reklamująca działalność Dresdner Bank filię w Gdańsku znajdującą się przed II w.ś. na Długim Targu 12/13.
Miejsce i rok wyd. ustalono na podstawie katalogu historycznego GD PAN.
Keywords: Banki -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.