Blick auf Danzig von Heubude - Greth, Julius Gotthard Beniamin (1824-1903).; Veer, Heinrich de (18..-18..). ([Gdańsk] : Heinr. de Veer, 1850)
Przedstawia widok na Gdańsk od strony Stogów.
U dołu pod kompozycją rytowane: tytuł, sygnatura autora i wydawcy.
Miejsce i czas powstania według działalności autora i wydawcy.
Keywords: Grafika -- Niemcy -- 19 w; Gdańsk (Polska) -- widoki