[Afisz. Incipit] Klub Techniki i Racjonalizacji Zjednoczenia Budownictwa Miejskiego Gdańsk ogłasza Konkurs Wynalazczości Pracowniczej na Pomysł Racjonalizatorski ... ([wydawca nieznany], 1953)
Afisz informujący o konkursie oraz terminie składania prac do 13.07.1953 r.