[Projekt osiedla "Morena" w Pieckach-Migowie] / fotografia J. A. Folwarczny. - Folwarczny, Jan Antoni (1949-1991) (Krajowa Agencja Wydawnicza, 1979)
Przedstawia makietę osiedla "Morena" w Pieckach-Migowie, zaprojektowanego w Biurze Projektów "Miastoprojekt" w Gdańsku, marzec 1979 r.