Ostseebad Zoppot Restaurant u. Cafe im Familien-Südbad / Photogr. J. Faltin, Zoppot. - Faltin, John (1846-1918) (Verlag : Clara Bernthal, 1907)
Przedstawia wnętrze restauracji w Łazienkach Południowych, ok. 1907 r.