[Afisz. Incipit:] Komitet Odbudowy Kościoła wraz z Posterunkiem M.O. w Miłobądzu urządza ... przedstawienie amatorskie pt. Panna rekrutem ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o przedstawieniu 13.04.1947 r. Po przedstawieniu zabawa taneczna.