[Afisz teatralny. Incipit:] Wieczór najpiękniejszych arii i pieśni śpiewa znakomity baryton Opery Śląskiej Andrzej Hiolski ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o wydarzeniu 27.07.1948 r. Teatr Wielki w Gdańsku-Wrzeszczu.