Składanie urny z prochami do niszy. (Gdańsk, 1971)
Przedstawia składanie urny z prochami Sucharskiego do mogiły na Westerplatte, 1971 rok.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor nieznany.
Keywords: Fotografie -- Polska -- 1970-.; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Westerplatte (Polska ; półwysep) -- fotografie; Fotografia prasowa; Fotografie -- Polska -- Gdańsk