Poświęcenie Kościoła za kanałem, przy ulicy Warszawskiej Nr 3. (Elbląg : [s.n.], 1948)
Afisz inform. o uroczystości, która miała miejsce 30.05.1948 r.
Keywords: Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Elbląg (Polska) -- życie religijne -- 1945-1970.