Toruń - ul. Podmurna - Kuczyński, Edward (1905-1958). ([Toruń], 1956)
Przedstawia fragment zabudowy ul. Podmurnej w Toruniu, z basztą gotycką.
Tyt., sygn. aut. i data dopisane ołówkiem pod kompoz. Miejsce wyd. wg działalności aut.