[Afisz. Incipit] Obywatele! Wiadomo nam o pracy i poczynaniach naszego rządu demokratycznego ... ([wydawca nieznany], 1947)
Propagandowy afisz zachęcający do głosowania na Blok Demokratyczny w wyborach w 1947 r.