Danzig - Rathaus Und Artushof. (Stengel & Co. G. m. b. H., 1910)
Przedstawia widok na Ratusz Głównomiejski z Fontanną Neptuna i Dworem Artusa w Gdańsku, w perspektywie widok ulicy Długiej z tramwajem.