Vergleichen Sie bitte Preise und Qualitäten in meinen 4 Schaufenstern / Carl Rabe. (s.n., 1924)
Cennik z ofertą świąteczną gdańskiej, przedwojennej firmy Carl Rabe handlującej ubraniami oraz artykułami sportowymi ; znajdowała się na Langgasse (Długa) 52, Beutlergasse 11-4 (Kaletnicza) oraz filia Seestrasse 48 (Monte Cassino) w Sopocie.