Vergleichen Sie bitte Preise und Qualitäten in meinen 4 Schaufenstern - Carl Rabe (Gdańsk). ([Gdańsk : s.n., 1924)
Cennik z ofertą świąteczną gdańskiej, przedwojennej firmy Carl Rabe handlującej ubraniami oraz artykułami sportowymi ; znajdowała się na Langgasse (Długa) 52, Beutlergasse 11-4 (Kaletnicza) oraz filia Seestrasse 48 (Monte Cassino) w Sopocie.
Miejsce i rok wyd. ustalono na podstawie katalogu historycznego GD PAN.
Keywords: Handel -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Sklepy -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Ubiory -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1900-1945.