Inteligentna energia a modernizacja sektora energii / Anna Mazurkiewicz, Paweł Frączek. - Mazurkiewicz, Anna (ekonomika)
Współczesne wyzwania energetyczne świata, cele unijnego pakietu energetyczno-klimatycznego, istota programu Inteligentna energia dla Europy, zastosowanie technik inteligentnych w planowaniu rozwoju sieci elektroenergetycznej, skandynawski sektor energii.