[Afisz. Incipit:] Ogłoszenie. Gdański Zakład Doskonalenia Rzemiosła Odział w Tczewie ogłasza zapisy dla kobiet na kursy przysposobienia zawodowego ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o kursach dla kobiet w Kwidzynie.