[Afisz. Incipit:] Ogłoszenie. Gdański Zakład Doskonalenia Rzemiosła Odział w Tczewie ogłasza zapisy dla kobiet na kursy przysposobienia zawodowego ... (Kwidzyn : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o kursach dla kobiet w Kwidzynie.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Kwidzyn (woj. pomorskie); Druki ulotne