An den Herrn Maurerpolier und Rentjeh Franz Pogutke. (Danzig : [s.n., 1920)
Afisz zachęcający do głosowania na Deutschnationale Volkspartei prawdopodobnie z wyborów w w 1920 r.
Keywords: Partie polityczne -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Wybory -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne