[Afisz. Incipit:] Związek Uczestników Walki Zbrojnej o Niepodległość i Demokrację w Gdyni ... organizuje popołudniowe kursy kroju damskiego. (Gdynia : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o kursach.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Rzemiosło; Krawiectwo; Gdynia (woj. pomorskie); Druki ulotne