Samochodowa mapa Polski / S. Korytko. - Korytko, Stefan (Spółdzielnia Wydawnicza "Czytelnik" Delegatura Śląsko Dąbrowska, 1948)
Mapa upamiętniająca VII Wyścig Kolarski Dookoła Polski - Tour de Pologne.