[Afisz teatralny. Incipit] Zew groni Juliana Reimschüssla : regionalna komedia muzyczna w 4-ch aktach z życia górali żywieckich. ([wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o przedstawieniu w wykonaniu Zespołu Dramatycznego Młodzieży Zakopiańskiej Koła ZMP przy Liceum Handlowym w Zakopanem.