[Afisz. Incipit] Zjednoczona młodzież polska zespoli z Macierzą Ziemie Zachodnie. (Słupsk : [wydawca nieznany], 1947)
Sztrajfa z hasłem propagandowym.
Keywords: Propaganda -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.