Juliusz Słowacki - Kordian / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 2020)
Program teatralny premiery, która miała miejsce 10.01.2020 r. Reżyseria: Adam Orzechowski, dramaturg: Radosław Paczocha, scenografia, kostiumy i światła: Magdalena Gajewska.