Zawody piłkarskie o mistrzostwo II Ligi : GKS Thorez Wałbrzych-BKS Lechia Gdańsk. (Gdańsk : [s.n.], 1967)
Afisz inf. o meczu 25.05.1967 r.
Keywords: Lechia Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Piłka nożna -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne