Joh. Aug. Stark der heil. Schrift Doctor - Kuetner, Samuel Gottlob (1747-1828). ([Mitau], 1800)
Przedstawia portret w popiersiu Johann August Stark.
U dołu w polu kompozycji tytuł - podpis: Joh. Aug. Stark der heil. Schrift Doctor.
U dołu pod kompozycją sygnatura autora i miejsce wydania: Kütner, Mitau.
Czas powstania na podstawie działalności autora.
Keywords: Grafika portretowa -- 19 w; Grafika -- Niemcy -- 19 w