Michel Houellebecq - Mapa i terytorium = La carte et territoire / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 2016)
Program teatralny premiery, która miała miejsce 14.10.2016 r. na Dużej Scenie. Reżyseria: Ewelina Marciniak, scenografia, kostiumy i reżyseria światła: Katarzyna Borkowska.