Sébastien Thiéry - Kim jest pan Schmitt? = Qui est Monsieur Schmitt? / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 2022)
Program teatralny premiery, która miała miejsce 6.08.2022 r. na Scenie Letniej w Pruszczu Gdańskim. Reżyseria: Jan Hussakowski, scenografia: Joanna Walisiak.