Sébastien Thiéry - Kim jest pan Schmitt? = Qui est Monsieur Schmitt? - Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 2022)
Program teatralny premiery, która miała miejsce 6.08.2022 r. na Scenie Letniej w Pruszczu Gdańskim. Reżyseria: Jan Hussakowski, scenografia: Joanna Walisiak.
Na okładce plakat, autor: Justyna Czerniakowska.
Keywords: Teatr "Wybrzeże" (Gdańsk); Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- programy; Program teatralny; Programy teatralne -- Polska -- Gdańsk -- 1990-.; Druki ulotne -- 1990-.