Medal. Poległym Cześć MCMVIII-MCMXX. ([Wydawca nieznany], 1920)
Medal. Awers: napis Poległym Cześć, powyżej Orzeł z Krzyżem Virtuti Militari na piersi, poniżej hełm ułożony na skrzyżowanych gałązkach. Rewers: leżący żołnierz, który trzyma w objęciach przy piersi sztandar, poniżej daty MCMXVIII-MCMXX.