Medal. Poległym Cześć MCMVIII-MCMXX. ([Polska] : [Wydawca nieznany], 1920)
Medal. Awers: napis Poległym Cześć, powyżej Orzeł z Krzyżem Virtuti Militari na piersi, poniżej hełm ułożony na skrzyżowanych gałązkach. Rewers: leżący żołnierz, który trzyma w objęciach przy piersi sztandar, poniżej daty MCMXVIII-MCMXX.
Tytuł nadany przez katalogującego.
Data na podstawie inskrypcji na medalu.
Keywords: 1901-2000; Medale; Polska