Ratusz Gł[ówny] w odbudowie, przygotowanie balustrat [!] [fot.] Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1950)
Przedstawia robotników budujących balustrady dla Ratusza Głównego Miasta, 1950 r.