[Afisz. Incipit] Ogłoszenie: Zarząd Miejski zawiadamia, że w dniu 12 grudnia ... na terenie miasta Tczewa odbędzie się spis dzieci podlegających obowiązkowi uczęszczania do szkoły ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o spisie dzieci roczników od 1935 do 1942 r.