Ex Libris Jóżefa Tadeusza Czosnyki / Józef Wanag. - Wanag, Józef (1921-1987) (1982)
U góry Krzyż Harcerski, niżej postać biskupa w szatach liturgicznych, a obok zarys klasztoru na Jasnej Górze, napis: Ex Libris Jóżefa Tadeusza Czosnyki.