Edward Radziński - Stara aktorka w roli żony Dostojewskiego / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1986)
Program teatralny premiery, która miała miejsce 12.05.1986 r. na scenie Czarnej Sali w Teatrze Wybrzeże w Gdańsku. Reżyseria: Andrzej Możdżonek, scenografia: Marian Kołodziej.