[Ulotka, Incipit] Vaterländische Kundgebung der Stadt Danzig anläßlich des 70. Geubrtstages des Generalfeldmarschalls von Hindenburg ... ([wydawca nieznany], 1917)
Program uroczystości jubileuszowych wraz z tekstami pieśni, które miały miejsce 01.10.1917 w Sporthalle.