[Ulotka, Incipit] Vaterländische Kundgebung der Stadt Danzig anläßlich des 70. Geubrtstages des Generalfeldmarschalls von Hindenburg ... (Danzig : [wydawca nieznany], 1917)
Program uroczystości jubileuszowych wraz z tekstami pieśni, które miały miejsce 01.10.1917 w Sporthalle.
Keywords: Hindenburg, Paul von -- (1847-1934) -- druki ulotne; Hindenburg, Paul von -- (1847-1934); Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1900-1945.; Druki ulotne